Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier

Varenummer (SKU): 14657-17915-46663 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.549,00.Current price is: kr. 1.349,00.

(64 kundeanmeldelser)

Lithium Pack rcB 1800 batterierne kan bruges til alle Lenz Heat Socks, Heat Vest, Heat Bandage, Heat Glove 4.0 og LED system. Batterierne kan udsende varme i op til 20 timer på en fuld opladning. Batterierne kan reguleres til at udsende forskellige mængde … læs mere her
Er Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier på lager?

Annonce
Køb Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier

Beskrivelse

Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier fakta:

  • Navn: Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier
  • Pris: Kr. 1349.00
  • Mærke: Lenz
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Håndvarmere, fodvarmere og støvlevarmere
  • VareID: 14657-17915-46663

Bestil Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier fra Lenz i dag til kun kr. 1349.00 – så sendes den direkte til dig.

Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier til din ferie

Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Håndvarmere, fodvarmere og støvlevarmere. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier online hos webshoppen AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

64 reviews for Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier

    Vær den første til at anmelde “Lenz Lithium Pack rcB 1800, genopladelige batterier”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *