Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

Varenummer (SKU): 24319-27976-77002 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(86 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24319-27976-77002

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla hos den populære shop AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

86 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *