Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød

Varenummer (SKU): 23624-27283-75155 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 589,00.

(83 kundeanmeldelser)

Fleksibelt rygskjold designet til sport og med stor bevægelsesfrihed. Rygskjoldet er lavet med et Motion fit design, der gør det meget behageligt. Denne udgave er lavet med det nye Flexcell 4D, som er mere fleksibelt så det i højere grad følger ryggens be … læs mere her
Er Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød på lager?

Annonce
Køb Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød

Beskrivelse

Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød fakta:

  • Navn: Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød
  • Pris: Kr. 589.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Rygskjold til børn
  • VareID: 23624-27283-75155

Bestil Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød fra Salomon i dag til kun kr. 589.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød til din ferie

Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Rygskjold til børn. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

83 reviews for Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød

    Vær den første til at anmelde “Salomon Flexcell Pro JR, rygskjold, junior, sort/rød”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *