Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort

Varenummer (SKU): 24333-27990-77053 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.199,00

(38 kundeanmeldelser)

Head Mojo Visor MIPS er en visirhjelm, der tilbyder ekstra god beskyttelse. Med MIPS teknologien får dit barn en hjelm som i endnu højere grad beskytter hovedet. Hjelmen er praktisk for dit barn, da man slipper for at tage skibriller af og på. Her er det … læs mere her
Er Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort på lager?


Køb Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort

Beskrivelse

Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort fakta:

  • Navn: Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: HEAD
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihjelme med visir til børn
  • VareID: 24333-27990-77053

Bestil Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort fra HEAD i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes den direkte til dig.

Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort til din ferie

Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Skihjelme med visir til børn. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

38 reviews for Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “Head Mojo Visor MIPS, skihjelm med visir, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *