Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Flere online varehuse foreslår i vore dage mange forskellige leveringsmuligheder. En favorit er for nærværende levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente bestillingen når du har mulighed for det. Den er altså temmelig nem, og tit endvidere den mindst kostelige leveringsform.

Du kunne endvidere foretrække at få produkterne leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig i regelen et hak mere omkostningsfuld, men derudover ekstremt overkommelig. Den mindst kostelige fragttype er unægtelig at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du har bopæl nærved online forhandlerens arbejdslager.

Flere e-forretninger annoncerer muligheden for dag-til-dag levering på deres favorit produkter, men vær på vagt da det beroer på at transaktionen gennemføres tidligere end et fastslået tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne ordnet inden personalet tager hjem.

En række online outlets yder fri fragt, men tit er det forudsat at man shopper for en bestemt pris. I øvrigt må man gribe den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne – uafhængig om du er ved Aarhus, Dragør eller Aars – vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

En indikation om at e-butikken overholder den officielle danske lovgivning

Det har vist sig at være ultra problemfrit for os alle at søge information om priser fra forskellige outlets på nettet og for det har flere forretninger på nettet ikke kunne slippe for at nedskære udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn, lige så vel som til voksne – drastisk, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel blive nyttigt at tjekke et par forskellige webshops efter rabat før du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.

Man må blot huske på, at når en e-forhandler forhandler varer for en pris som kan virke uhørt overkommelig, så burde det for det meste være et karakteristika der viser en fup netshop. Kortbestillinger er dog omfavnet af en anordning, hvilket bistår køber overfor fup online forretninger.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du benytte en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre prisen over en periode.

Inden nogen køber på en netshop behøver de faktisk gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit et tidskrævende arbejde.

Et andet alternativ kan derfor være at kontrollere om e-butikken er godkendt af e-mærket, som er en indikation om at internet forhandleren tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at e-butikken af og til evalueres af fagmænd som kender lovene på området. Dette er desuden din lejlighed til bistand, såfremt du får problemer i forbindelse med din ordre.

Flere former for fragt

Trustpilot giver dig helt udmærkede løsninger til at analysere en længere række øvrige forbrugeres erfaringer og derfor slår vi et slag for, at du gennemsøger internet shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling.

Facebook frembringer desuden de facto fortræffelige genveje til at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. Desuden er der nogle internet outlets hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som tilmed bør udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Vores side finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder sammen med et hold af internet forhandlere hvor vi promoverer firmaernes produkter, og modtager provision ifald vores brugere foretager en ordre.