Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige internet outlets tildeler til alt held et hav af forskellige muligheder for levering. Førstevalget hos mange er for nærværende udleveringssteder, og så afhenter du blot varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså virkelig gnidningsløs, samt oftest endda den mindst kostelige slags levering.

Du kan på samme måde planlægge at bestille varerne til levering hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Metoden er i regelen en tak dyrere, men lige så vel temmelig ligetil. Den billigste leveringsudgave er dog at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du lever i kort afstand af e-forretningens bopæl.

Fragttiden er naturligvis særligt betydningsfuld når du har brug for varerne om kort tid, så i det øjemed er det selvfølgelig vigtigt at du checker leveringstidspunktet på det pågældende produkt.

De fleste internet varehuse yder levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter, hvilket er påkrævet at bestillingen anbringes før et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken klargjort inden de lageransatte har fyraften.

En række forhandlere på nettet sikrer fri fragt, men oftest forudsætter det at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kunne du foretrække den prisbilligste leveringsform, der typisk – hvad end man er ved Næstved, Dragør eller Tønder – vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

En erklæring om at e-forhandleren lever op til de danske love

Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge information om priser på tværs af internet virksomheder og altså har utallige internet varehuse fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, men ligeledes til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig udbytterigt at efterse en række online virksomheder efter udsalg forinden du køber, så du er skråsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Du må imidlertid være opmærksom på, at ifald en internet virksomhed reklamerer en vare til en salgspris som kan virke ubegribelig letkøbt, så bør det ofte være en indikator for en uærlig internet handler. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af et lovbud, der sikrer en imod falske online selskaber.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale regningen senere.

Forinden nogen køber i en webshop burde de reelt bese deres vilkår, det er dog i mange tilfælde et omfattende arbejde.

Et nemt alternativ kunne være at tjekke om webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det bør være et signal om at e-butikken opretholder de danske love, foruden at internet webshoppen ofte efterses af fagmænd som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, ifald du forvoldes dilemmaer ved dit indkøb.

Ligeså støtter vi at køber er obs på de elementære vilkår der influerer på bestillingen, som fx hvilken returneringsret butikken tilsikrer. Derfor er det virkelig essesentielt, at man altid beholder sin e-mail kvittering, så man når som helst kan bekræfte ordren, uafhængig om du skal købe en gave til en voksen eller et barn.

Flere og flere shopper via e-handler

Trustpilot medfører ganske gode muligheder for at kigge nærmere på adskillige aktuelle køberes meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du eftergår internet forhandlerens vurderinger før du shopper.

Facebook tilbyder dig desuden uden sammenligning passende chancer for at få et kig ind i online firmaets kundefokus. I øvrigt ses mange webshops hvor du kan meddele en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med en stribe online virksomheder derved at vi annoncerer deres varer, og opnår betaling ifald en bruger fra vores side laver en transaktion.

Informationer om tilbud og online varehuse vedligeholdes ofte, men vi tager forbehold for rettelser der er blevet iværksat siden nyligste opdatering af vores oplysninger.