Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del netshops udlover i vore dage en række forskellige leveringsmetoder. Et hit er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente dine varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig i høj grad uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

Du kan også udse dig at bestille ordren til levering til din bopæl eller til dit arbejde. Denne viser sig gerne lidt dyrere, men på den anden side temmelig gnidningsløs. Den mest letkøbte fragtform vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens arbejdslager.

Leveringshastigheden er vældig betydningsfuld såfremt du mangler produktet nu og her, så herved er det faktisk vigtigt at vi tjekker den estimerede leveringsdato for det relevante produkt.

En lang række online outlets tilsiger muligheden for dag-til-dag levering på adskillige varenumre, som imidlertid forudsætter at handlen gemmenføres forud for et bestemt klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen fikset forud for at logistikmedarbejderne har fri.

En række online selskaber præsterer dag-til-dag fragt

Det er jo særdeles enkelt for os alle at finde frem til de bedste priser på tværs af internet shops og af den grund har masser af internet butikker været nødt til at mindske salgsværdien på produkterne – til børn, og endvidere også til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange præstere fri fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig lønsomt at studere visse online outlets efter rabat forud for at du færdiggør din shopping, således at du er sikret at få fat i den bedste pris.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at betale beløbet over flere uger.

Det tilrådes at du eftersøger netshoppens omtaler

Forud for at nogen handler på en internet butik bør man i reglen skimme forhandlerens regler, dog er det almindeligvis en tidskrævende opgave.

Et alternativ er at se om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, siden det bør være en angivelse af at e-shoppen føjer de officielle danske regler, foruden at internet butikken af og til revideres af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene. Det giver dig mulighed for bistand, for så vidt du udsættes for problemstillinger med dit køb. Få mere at vide.

Det er smart at du verificerer internet webshoppens omtaler

Trustpilot fremskaffer altid hæderlige genveje til at gøre dig bekendt med flere tidligere forbrugeres opfattelser og herved er det klogt, at du ser nærmere på webshoppens vurderinger inden du placerer din ordre.

Facebook resulterer i tilsvarende super fine chancer for at få et kig ind i online forhandlerens troværdighed. Desuden ses nogle e-butikker hvor man kan formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed kan tages i brug til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har aftaler med nogle forskellige online firmaer hvor vi introducerer deres tilbud, og indhenter provision når den besøgende vi sender videre realiserer et køb.

Informationer omkring produkter og internet firmaer understøttes nu og da, men vi kan ikke garantere imod ændringer der potentielt er udarbejdet efter at vi sidst opdaterede vores data.