Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 21020-24685-68421 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.399,00.Current price is: kr. 629,00.

(67 kundeanmeldelser)

Med Isabo dunjakken er du godt klædt på, hvad end det måtte være som mellemlag i vinterkulden eller som din dagligdagsjakke i den mindre kolde tid af året.

Jakken har hætte og elastiske manchetter ved håndleddene. Det gør at du også kan isolere dig imod … læs mere her
Er 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 629.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Dunjakker til damer
  • VareID: 21020-24685-68421

Bestil 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 629.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Dunjakker til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være denne vare. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

67 reviews for 2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Isabo, dunjakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *