Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 24321-27978-77013 Kategori:
Flere billeder

kr. 799,00

(101 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 799.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 22545-26208-72464

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til damer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

101 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *