Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 20861-24526-67768 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 399,00

(27 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20861-24526-67768

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Regntøj til børn. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

27 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *