Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Varenummer (SKU): 24316-27973-76987 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(38 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 24316-27973-76987

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den godt sælgende kategori Regntøj til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

38 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *