Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

Varenummer (SKU): 20844-24509-67680 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 399,00

(25 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen.

To sidelommer gør at du let kan tilgå din cykel- eller husnøgle eller hva … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel
  • Pris: Kr. 399.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20844-24509-67680

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 399.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i varegruppen Regntøj til børn. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel ved den velkendte shop Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg denne vare. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel og fordelene ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

25 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, junior, lavendel”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *