Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Varenummer (SKU): 21080-24745-68720 Kategori:
Flere billeder

kr. 449,00

(3 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå
  • Pris: Kr. 449.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21080-24745-68720

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 449.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå til din ferie

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

3 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *