Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Varenummer (SKU): 20868-24533-67802 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 719,00

(13 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange
  • Pris: Kr. 899.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20868-24533-67802

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 899.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange er en af mange varer her på shoppen og findes i vores gruppe af varer Softshell jakker til herrer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange i den kendte webshop AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

13 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *