Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Varenummer (SKU): 19977-23632-64651 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 149,00

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, der holder dig tør og varm, også når det bliver meget vådt. Bukserne er lavet af et let materiale, som giver god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for optimal vandtæthed.

Bukserne er fleksible og … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19977-23632-64651

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til herrer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *