Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 20846-24511-72431 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 299,00.Current price is: kr. 239,00.

(12 kundeanmeldelser)

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Buksern … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 239.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20846-24511-72431

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 239.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort online hos webshoppen Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

12 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *