Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

Varenummer (SKU): 20862-24527-72430 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 219,00.

(26 kundeanmeldelser)

En vind- og vandtæt og åndbar regnjakke, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Jakken er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Jakken har … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort
  • Pris: Kr. 219.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20862-24527-72430

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 219.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

26 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *