Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Varenummer (SKU): 19977-23632-64651 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 349,00.Current price is: kr. 149,00.

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, der holder dig tør og varm, også når det bliver meget vådt. Bukserne er lavet af et let materiale, som giver god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for optimal vandtæthed.

Bukserne er fleksible og … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort
  • Pris: Kr. 149.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 19977-23632-64651

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 149.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den eftertragtede varegruppe Regntøj til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg dette produkt. Når der handles i webshop er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *