Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Varenummer (SKU): 20840-24505-68749 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 799,00.

(50 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20840-24505-68749

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Regntøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

50 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lavendel”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *