Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

Varenummer (SKU): 24319-27976-77000 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(18 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24319-27976-77000

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Regntøj til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

18 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, lyserød/lilla”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *