Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 24317-27974-76989 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(35 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24317-27974-76989

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

35 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *