Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Varenummer (SKU): 24316-27973-76988 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(31 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå på lager?


Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 24316-27973-76988

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Regntøj til herrer. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå hos den populære shop Skisport.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også produktet er på siden. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

31 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *