Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 23442-27101-74678 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.099,00.Current price is: kr. 499,00.

(102 kundeanmeldelser)

Med Klacken får du en regnjakke med god vandtæthed lavet i et åndbart materiale. Det betyder at du roligt kan bruge denne jakke til dine gåture, eller som regnjakke til cykelturen. Under armene er små ventilationshuller som sørger for at man kan komme af … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 23442-27101-74678

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort til din ferie

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Regntøj til herrer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort i webshoppen AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

102 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnjakke, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *