Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, lyseblå/sort

Varenummer (SKU): kit-2419 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 998,00.Current price is: kr. 449,00.

(82 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Viskafors regnjakken er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da den er let og behagelig at have på. Jakken er vandtæt, vindtæt og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion sikrer, at … læs mere her
Er 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort
  • Pris: Kr. 449.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: kit-2419

Bestil 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 449.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort til din ferie

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort ligger på hylden i det store sortiment der er i den godt sælgende kategori Regntøj til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Viskafors, sæt, dame, lyseblå/sort og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

82 reviews for 2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, lyseblå/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, sæt, dame, lyseblå/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *