Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt

Varenummer (SKU): 23414-27073-74544 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.199,00.Current price is: kr. 699,00.

(43 kundeanmeldelser)

2117 of Swedens Lillhem er en let isoleret skijakke fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor den både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skijakken er åndbar og ideel til det aktive barn. Den er designet så det ligner en anorak, men har lang lynlås i den … læs mere her
Er 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt

Beskrivelse

2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt
  • Pris: Kr. 699.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 23414-27073-74544

Bestil 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 699.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt til din ferie

2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den godt sælgende kategori Skijakker til børn. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

43 reviews for 2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Lillhem, skijakke, junior, kitt”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *