Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 21049-24714-68563 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.279,00.

(63 kundeanmeldelser)

Myre bukserne er perfekte til skiløb og alt anden form for vinteraktivitet. Du får masser af lommeplads, så du kan have pistekort med på ski, eller andre småting om du er skiløber eller er ude efter et par gode bukser til vinterkulden.

Bukserne er let-is … læs mere her
Er 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 1279.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til damer
  • VareID: 21049-24714-68563

Bestil 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1279.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Skibukser til damer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

63 reviews for 2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Myre, skibukser, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *