Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

Varenummer (SKU): kit-2164 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.798,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(107 kundeanmeldelser)

2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn.

Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser … læs mere her
Er 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2164

Bestil 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort til din ferie

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Skisæt til børn. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

107 reviews for 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *