Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

Varenummer (SKU): kit-2164 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.798,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(34 kundeanmeldelser)

2117 of Swedens Tjade er et let isoleret skisæt fremstillet med en 2-lags konstruktion, hvor det både er slidstærk, vand- og vindtæt. Skisættet er åndbar og ideel til det aktive barn.

Dette er en model fra 2117 of Swedens ECO kollektion, hvor man fokuser … læs mere her
Er 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort på lager?


Køb 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisæt til børn
  • VareID: kit-2164

Bestil 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort til din ferie

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Skisæt til børn. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort og fordelene ved at købe online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

34 reviews for 2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Tjade/Langas, skisæt, junior, kitt/sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *