Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel

Varenummer (SKU): 20863-24528-67778 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 299,00

(47 kundeanmeldelser)

En vind- og vandtæt og åndbar regnjakke, som kan holde dig tør og varm, også når det bliver rigtig vådt. Jakken er produceret i et let materiale, som giver rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for at yde optimal vandtæthed.

Jakke … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20863-24528-67778

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Regntøj til børn. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

47 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, lavendel”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *