Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

Varenummer (SKU): 24326-27983-77036 Kategori:
Flere billeder

kr. 399,00

(53 kundeanmeldelser)

2117 of Sweden Viskafors regnbukserne er ideel til de korte udendørs aktiviteter, da de er lette og behagelige at have på. Bukserne er vandtætte, vindtætte og har tapede sømme hvilket holder dig tør under regnfulde forhold, mens den åndbare konstruktion s … læs mere her
Er 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort
  • Pris: Kr. 399.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 24326-27983-77036

Bestil 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 399.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

53 reviews for 2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Viskafors, regnbukser, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *